В Україні 90% випадків фальсифікату на ринку становить вершкове масло

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька  під час свого виступу відмітила, що фахівці Держпродспоживслужби за минулий рік провели понад 19 000 перевірок. Відтак, майже 90% випадків фальсифікату стосувалися саме солодковершкового масла. 

Владислава Магалецька нагадала, що на жаль, не завжди продукція відповідає тому, що зазначено на етикетці і не варто вестись на «гарну упаковку». 

«Ми – це те, що ми їмо. Якщо ви бачите гарну етикетку, але ціна підозріло низька, переконайтеся у безпечності цього продукту, перевірте маркування та інформацію про товар. Не ризикуйте своїм здоров’ям та здоров’ям своїх близьких», – зауважила голова Держпродспоживслужби.

Вона додала, якщо у вас виникають підозри щодо якості та безпечності такого товару, то обов’язково зверніться до Головного управління Держпродспоживслужби за місцем вашого проживання або до Головного управління Держпродспоживслужби вашої області.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!