Philip Morris Business Academy — можливість побачити роботу великої компанії зсередини

Згідно з соціологічними опитуваннями, 70% українських випускників переконані, що відсутність досвіду ускладнює пошуки роботи. При цьому 60% роботодавців вважають проблемою низький рівень практичної підготовки.

Отримати роботу в інноваційній міжнародній компанії без досвіду — звучить як мрія, але це реальність. Онлайн-курс від Philip Morris Business Academy — це можливість для студентів і випускників зрозуміти, як працює бізнес, визначити сферу своїх інтересів, підвищити рівень володіння англійською мовою, навчитися працювати в команді, поліпшити аналітичні здібності, прокачати скіли тайм-менеджменту.

Курс триває місяць, протягом якого учасники отримають:

  • Доступ до 8 модулів, кожен з яких присвячений роботі конкретного відділу компанії, наприклад відділу продажів, маркетингу, фінансів, HR і IT.
  • Практичні завдання у вигляді рішення кейсів з модуля.
  • Фідбек і професійні рекомендації від супервайзерів.
  • Професійний нетворкінг.
  • Сертифікат про закінчення курсу, який перетворить вчорашнього студента на жаданого кандидата в очах хедхантерів.
  • Можливість взяти участь у стажуванні компанії Philip Morris в Україні.

Забудьте про суху теорію. Тільки виключно корисна інформація, підкріплена роками успішної роботи компанії, і реальні кейси, складені професіоналами, зацікавленими у розвитку студентів.

«У студентів є можливість задавати питання лекторам під час їхніх виступів. Жодне питання не залишиться без уваги, студент отримає відповідь під час лекції або після неї. У самих модулях існують спеціальні блоки, за допомогою яких ми можемо поспілкуватися з кожним»,— коментує керівник проєктів із залучення талантів компанії Philip Morris в Україні Любов Черняєва.

Для участі у заході потрібно зробити три простих кроки:

  1. Зареєструватися.
  2. Заповнити анкету.
  3. Пройти відеоінтерв'ю англійською.

Безкоштовний бізнес-курс від Philip Morris Business Academy для студентів і випускників буде проходити з 2 листопада по 6 грудня 2021 року.  Реєстрація на онлайн-курс триває до 31 жовтня 2021 року. Учасники побачать, як працює велика міжнародна компанія, і візьмуть участь у вирішенні кейсів.

Навіть якщо учасник курсу вирішить не пов'язувати свою кар'єру з компанією, згадка програми Philip Morris Business Academy додасть бажаних плюсів резюме.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!