Общество и культура
2021-02-17 17:13
Источник: capitalist.in.ua
Хліб, куплений у великих торговельних мережах, може бути небезпечним через приготування з порушенням технології. Через недбалість працівників покупці ризикують придбати продукт, заражений пліснявою і токсинами. Про це повідомив пекар Ігор Лаврешин.
З його слів, якщо на хлібі присутні сліди тварин чи комах, потрібно писати скарги та не вживати цей продукт у жодному разі.
“З настанням тепла в неякісному хлібі може з’явитись картопляна хвороба. Якщо ви хочете зберегти хліб на довгий термін, я рекомендую його заморожувати. Якщо зберігати як звичайний продукт, рекомендую робити це в щільно закритій посудині – стандартній дерев’яній хлібниці, алюмінієвій каструлі”, – зазначив пекар.
За його словами, стандартний термін зберігання хліба – до 7 днів.
Читайте также
Общество и культура
2021-02-16 17:33
На ринку продуктів з’явилася корисна новинка: мультиволоконний хліб