Nestlé почала працевлаштовувати людей на нову фабрику на Волині

Компанія Nestlé на 30-му році своєї роботи в Україні відкриє четверту фабрику у Смолигові на Волині. Поки триває процес будівництва, компанія вже взяла на роботу понад 100 працівників, та відкрила стільки ж вакансій. Нова фабрика стане частиною хабу з виробництва кулінарних продуктів та виготовлятиме продукцію зокрема й для експорту в країни ЄС. Розмір інвестицій у нове виробництво складає 45 млн дол. США.

Nestlé продовжує будувати нову фабрику на Волині. За перше півріччя 2024 року завершено ряд будівельних робіт відповідно до плану, встановлено частину обладнання, триває розширення потужностей з генерації зеленої електроенергії. Зокрема, було встановлено сонячну електростанцію потужністю 500 кВт, найближчим часом планується додати ще 700 кВт, після чого сонячні електростанції зможуть забезпечити 18% потреб фабрики в електроенергії.
Триває процес набору працівників на нову фабрику: компанія вже взяла на роботу понад 100 людей та відкрила стільки ж вакансій. Ще до відкриття фабрики на ній вже створено 300 робочих місць, надалі їх кількість буде збільшуватись. Відкриття фабрики заплановане на 4 квартал цього року - у 30-ту річницю роботи Nestlé в Україні.  Інвестиція у нову фабрику складає 45 млн дол. США.


Крім цього компанія продовжує інвестувати у свої існуючі фабрики в Україні та забезпечувати українців продуктами харчування. За результатами першого півріччя 2024 року компанія зберегла зростання продажів в Україні, сфокусувавши зусилля на адаптації до зростаючих потреб споживачів у базових продуктах харчування. Було переформатовано продуктовий портфель, і відповідно відкориговано виробничі плани фабрик для задоволення попиту. Крім цього за минулий рік компанія на 30% збільшила експорт в європейські країни після початку повномасштабної війни. З відкриттям нової фабрики планується далі нарощувати обсяги експорту в країни ЄС. Таким чином компанія підтримує подальший процес євроінтеграції харчової галузі України.


Компанія системно інвестувала в розвиток свого бізнесу в Україні від початку роботи у 1994 році, і лише протягом останніх 10 років вклала таким чином понад 100 млн дол США в економіку України.


Nestlé продовжує створювати можливості працевлаштування в Україні, взявши на роботу від початку повномасштабної війни понад 1200 людей. Крім цього компанія взяла на себе зобов’язання протягом наступних двох років працевлаштувати та взяти на стажування в Україні 630 молодих людей в межах своєї програми з розвитку кар’єрних можливостей для молоді. У 2024 році до програми літнього стажування долучилися понад 20 студентів старших курсів.
Компанія продовжуватиме інвестувати у свої виробничі майданчики в Україні та підтримувати 5500 українських працівників.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!