ВС США засумнівалися в змові Росії з талібами

Надійшла від розвідки інформація про те, що "зв'язок" Москви з представниками радикального угрупування "Талібан" в Афганістані призвела до загибелі американських військовослужбовців, не підтверджена, заявив командувач Центральним командуванням США (CENTCOM) генерал Кеннет Маккензі, повідомляє ABC.

За словами Маккензі, він вважав, що з'явилася, "дуже тривожною", але "не виявив там причинно-наслідковий зв'язок". Достатньої доказової бази для того, щоб ініціювати розгляд справи в судовому порядку, немає, вказав генерал.

"Я думаю, спецслужби продовжують зараз копати це, але я просто не бачив досить для того, щоб вважати, що там коло замкнулося", - додав командувач.

Рівень захисту сил коаліції в Афганістані завжди високий незалежно від того, чи платять російські талібам чи ні, заявив Маккензі. За його словами, напади бойовиків на американські сили припинилися після того, як США уклали з "Талібаном" мирну угоду.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!