Штурм Капітолія: у США порушили вже 25 кримінальних справ щодо тероризму

Влада США порушила щонайменше 25 справ про випадки внутрішнього тероризму у зв’язку з заворушеннями і захопленням будівлі Капітолія у Вашингтоні.

Про це 11 січня повідомив у Twitter конгресмен від Демократичної партії США Джейсон Кроу, який обговорив це питання з міністром армії країни Райаном Маккарті.

“Міністр Маккарті заявив, що щонайменше 25 справ про внутрішній тероризм було порушено через напад на Капітолій. Було виявлено довгоствольну вогнепальну зброю, “коктейлі Молотова”, вибухові пристрої”, – йдеться у заяві конгресмена.

Маккарті також повідомив Кроу, що в Міністерстві оборони США знають про “можливі майбутні загрози, що виходять від терористів в дні перед і в момент інавгурації, і працюють спільно з федеральними та місцевими правоохоронними органами для координації підготовки заходів безпеки”.

Сьогодні, 11 січня, на розгляд Палати представників США винесуть постанову щодо відсторонення президента США Дональда Трампа від влади.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!