Працювати треба, а не наступників шукати: Путін анонсував черговий похід у президенти

Президент Росії Володимир Путін дав зрозуміти, що після внесення змін до Конституції й "обнулення" його президентських термінів він знову балотуватиметься на пост глави держави. При цьому російський президент стверджує, що нібито не прийняв остаточне рішення і "не знає", якими будуть результати ініційованого ним конституційного референдуму. метою якого є легалізація правління Путіна до 2036 року.

"Я не виключаю можливості, якщо це виникне в Конституції, балотуватися. Там видно буде", - заявив Путін у пропагандистському документальному фільмі "Росія. Кремль. Путін", що транслювався федеральними каналами в неділю, 21 червня.

"Я для себе ще нічого не вирішив", - додав російський президент.

Проте вже наступною фразою Путін вирішив залякати росіян, що система державного управління розбалансується, якщо він відмовиться від президентських амбіцій.

"Якщо цього не буде, через два роки... замість нормальної ритмічної роботи на дуже багатьох рівнях влади розпочнеться рискання очима в пошуках можливих наступників", - спрогнозував він.

"Працювати треба, а не наступників шукати", - підсумував беззмінний президент Росії.

1 липня в Росії проведуть федеральний референдум щодо внесення поправок до Конституції. Вони передбачають так зване "обнулення" президентських термінів Путіна, і він зможе балотуватися в президенти нібито "вперше".

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!