Мессі повідомив керівництву Барселони про бажання покинути клуб, - ЗМІ

Зоряний аргентинський нападаючий Ліонель Мессі може покинути "Барселону" вже цього літа.

Як повідомляє в Twitter журналіст бразильського видання Esporte Interativo Марсело Бехлер, який працює в Барселоні, Мессі вже повідомив керівництву клубу про своє рішення. Нападник не хоче чекати 2021 року, коли закінчиться термін його контракту з "Барсою".

Джерело зазначає, що один зі співробітників "Барселони" розповів, що ніколи не бачив Мессі настільки рішуче налаштованим на відхід з клубу.

Аргентинець не бачить в "Барселоні" серйозного спортивного проекту, який готовий перемагати найближчим часом.

Авторитетне іспанське видання Marca повідомляє, що Мессі сумнівається щодо свого майбутнього. Зараз він взяв паузу, щоб подивитися, як керівництво "Барселони", по відношенню до якого він налаштований критично, відреагує на ганебну поразку від "Баварії" в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

У "Барселоні", за даними Mundo Deportivo, спростовують бажання Мессі покинути клуб. У той же час в оточенні гравця інформацію про рішення аргентинця не стали ані спростовувати, ні підтверджувати.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!