Карти Google показуватимуть статистику по COVID-19

Google вже випустив низку функцій, пов’язаних із COVID, у своєму додатку Maps, зокрема, відзначаючи потенційні затримки транзиту через спалах, відносну зайнятість місцевих підприємств та позначення місць розташування найближчих місць тестування COVID. У середу Google оголосив про ще одну нову функцію, яка повідомить користувачів про те, чи зростає кількість нових випадків вірусу в районі, куди вони хочуть поїхати.

Зокрема, компанія випустила нове доповлення для Maps, яке відображає середнє значення нових випадків COVID за сім днів на 100 000 людей, а також зазначає, чи збільшується чи зменшується рівень зараження. Цей рівень бере свої дані з різних джерел, включаючи Університет Джона Гопкінса, New York Times та Wikipedia, які, в свою чергу, отримують свої дані від таких організацій, як Світова організація охорони здоров’я, національні уряди та районні лікарні.

Оновлення буде працювати для всіх 220 країн планети а розпочнеться впровадження як для iOS, так і для Android протягом цього тижня.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!