Ярмоленко розповів про життя в Лондоні в умовах коронавірусу

Півзахисник збірної України й англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко розповів про ситуацію з коронавірусом у Лондоні.

Про це Ярмоленко сказав в ефірі програми "Великий футбол".

"Все добре, сидимо вдома, намагаємося нікуди не виходити. Виходжу тільки в парк на пробіжки та за продуктами. Коли нас відправили на перші чотири дні карантину, сказали, що поки тренувань не буде, то зі шкіл і дитячих садів надсилали електронні листи, що діти повинні відвідувати ці заклади. Це було трошки незрозуміло - як я можу відправляти дитину в школу, а сам сидіти вдома на карантині. Перший час особливої паніки тут не було", - сказав Ярмоленко.

"Зараз люди стали набагато більше переживати, тому що ще два тижні тому не було такої паніки. Зараз вже все закрито, працюють тільки продуктові магазини та аптеки. Щодня захворює багато людей, наскільки я знаю, вже близько 17 000 осіб. Ситуація, звичайно, не найкраща", - зазначив українець.

За словами Ярмоленка, на прилавках вже є не вся необхідна продукція: "В магазинах в Лондоні не все є. Якщо ти хочеш знайти, наприклад, м'ясо, то іноді потрібно проїхати два-три магазини, тільки тоді, можливо, знайдеш".

Ярмоленко також прокоментував інформацію про те, що у восьми гравців "Вест Хема" є симптоми коронавірусу:

"Прочитав про це в інтернеті, але кожен день ми листуємося з хлопцями, ніхто не повідомляв, що він захворів. Для мене це було несподіванкою. Ніхто з хлопців в цьому не зізнавався, так що сподіваюся, що всі здорові. Симптоми бувають різні. Якщо у когось просто кашель, йому кажуть два тижні сидіти вдома на карантині".

"З клубу нам відразу повідомили, що всі футболісти повинні залишатися в Лондоні", - розповів український футболіст.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!