Як здолати 21 перешкоду, коли в тебе лише одна нога?

Неймовірно надихаючі історії трапляються з учасниками забігу з перешкодами Legion Run.  Грек на ім’я Аріс Гідарас на цьогорічному заході у Салоніках (Греція) довів, що не існує нічого неможливого для цілеспрямованої людини.

Через аварію на мотоциклі Аріс ледь не помер і втратив ногу. В нього були сумніви щодо того, чи зможе він коли-небудь взяти участь у Legion Run. Але завдяки підтримці друзів та родини Аріс регулярно тренувався, ставав сильнішим кожного дня і вирішив не відступати від мети. Врешті у червні цього року він подолав 21 перешкоду з допомогою напарника у команді та розвіяв усі сумніви.

"Якщо людина вірить у себе, прикладає зусиль та ніколи не відступає – усе стає можливим! Я і сам не уявляв раніше, на що я здатен. Завдяки забігу я дізнався, що можу бути значно сильнішим та витривалішим, ніж колись. Навіть із однією ногою можна подолати величезну стіну. Я буду брати участь у подібних заходах і надалі", - говорить учасник Legion Run Аріс Гідарас.

Детальніше про те, як Аріс долав перешкоди з однією ногою – на відео.

В Україні Legion Run відбудеться 31 серпня на Трухановому острові, в Києві. Зареєструватися на подію можна на офіційному сайті.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!