ВТМ Лінії магазинів EVA стала переможцем Національної премії Private Label 2019
Проєкт власної торгової марки (ВТМ) Лінії магазинів EVA переміг у Національній премії Private Label 2019. Лінійка догляду за волоссям IQ Code отримала найбільшу кількість голосів та стала вибором споживачів серед рітейлерів у номінації «Переможець онлайн-голосування».
 
Конкурс відбувся у рамках ХІ Міжнародної конференції Private Label 2019. Цьогорічна конференція була присвячена темі: «Формула синергії рітейлера та постачальника». У події взяли участь понад 250 представників вітчизняних та закордонних торгових мереж та виробників ВТМ, а проєкт ВТМ Лінії магазинів EVA було обрано поміж 24 учасників онлайн-голосування.
 
 
 
Проєкт IQ Code набрав більше голосів покупців за всіма критеріями відбору, а саме – «Впізнаваність торгової марки», «Найкраща ціна», «Краща якість», «Привабливий зовнішній вигляд», «Відповідність заявленим характеристикам». Номінація «Переможець онлайн-голосування» була введена експертним комітетом як ексклюзивна для того, щоб виділити проєкт, що став кращим за всіма зазначеними вище критеріями.

«Національна премія PrivateLabel-2019 – бізнес-нагорода, яка відзначає досягнення мереж у галузі розвитку ВТМ. Для нас це можливість представити свої кращі проєкти і отримати національне визнання», – говорить директор департаменту ВТМ Галина Ободець.
 
З 2013 року ВТМ EVA беруть участь у національній премії Private Label. За останні шість років ВТМ EVA неодноразово отримували нагороди в таких номінаціях: «Найкращий проект Private Label року», «Вклад у розвиток товарної категорії», «Впізнаваність торгової марки», «Найефективніша ВТМ» та інші.
 
Нагадаємо, ВТМ Лінії магазинів EVA цьогоріч також отримали міжнародне визнання. Колготки Viv'en Petty Fashion Tights отримали престижну нагороду від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association).
EVA

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!