Виставка "Трибунал над Росією" відбулась у Вроцлаві

У Вроцлаві, на Сеймику Воєводства Нижнесилезьского, відбулася виставка "Трибунал над Росією". 30 рол-ап у художній формі розповіли Сеймику про злочини російської агресії в Україні та про нагальну необхідність створення вже сьогодні Трибуналу над  Росією.

Голова Правління Фонду "Музей Перемоги над Деспотизмом", Михайло Стрельніков розповів Головуючому Сеймику, пану Анджею Ярошу та депутатам про невідомі у Польщі сторінки української історії, яки  об'єднують поляків та українців, про українського героя Нестора Махна, одного з самих вільнолюбних українців.

Депутати Сейміку погодилися з нагальною потребою створення такого Трибуналу, а один з депутатів навіть запропонував створити цей Трибунал у Вроцлаві, де є дуже красива та велика старовинна будівля Окружного суду Вроцлава. Після цього обміну думками, на сесії Сеймику, депутат Титус Чарторийський від імені усіх депутатів подякував Фонд "Музей Перемоги над Деспотизмом", за дуже змістовну та хвилюючу демонстрацію виставки "Трибунал над Росією", та підкреслив, що поляки підтримували та продовжують підтримувати Україну у її боротьбі з російською навалою.

На знак підтримки Титус Чарторийський урочисто передав Михайлу Стрельникову "Резолюцію Сеймику Воеводства Ніжнесилезського" яку депутати прийняли ще 24.02.2022 р., у зв'язку з військовою агресією Росії, що порушила територіальну цілісність та суверенність України. Ця резолюція буде займати почесне місце у майбутньому "Музеї перемоги над Деспотизмом"!

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!