Одесити масово зустрічають вихід з карантину в нічних клубах та ресторанах (відео)

Як зазначається, нічні клуби міста набилися під зав'язку, до відкриття сезону навіть влаштували салют. Як тюлька в банці сиділи і відвідувачі деяких ресторанів.

"Ви самі потім не скаржіться, коли ми змушені будемо закрити Одесу. Не клуби закрити, а Одесу закрити", - відчитав городян міський голова Геннадій Труханов.

Пляжний сезон повинен стартувати в Україні 1 червня. Орендарі почали підготовку пляжів - виправляють пошкоджене зимовими штормами, підфарбовують, завозять лежаки і матраци. Як саме будуть контролювати дотримання обмежень на одеських пляжах в розпал сезону, поки не відомо. Найімовірніше, будуть робити фізичні перешкоди - огорожі, обмежувальні стрічки, порушників – штрафуватимуть.

Вчені дослідили, що коронавіруси бояться солоної морської води. А в купе з сонцем тим більше. В проточній воді річок підхопити коронавірус теж малоймовірно. Сильні течії швидко все забирають, а ось озера – можуть становити небезпеку.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!