Двох українців з лайнера Diamond Princess можуть невдовзі виписати, – МЗС

Двох українців, які заразилися коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess в Японії, скоро випишуть. Доля решти громадян України, які перебувають на судні, залежатиме від результатів тестів.

У відповіді на інформаційний запит «Обозревателя» Міністерство закордонних справ України повідомило, що найближчими днями медики Японії візьмуть аналізи у 23 українців. Ті, у кого наявність вірусу буде підтверджено – вирушать у госпіталі, хто виявиться здоровим – продовжать карантин на судні. Водночас вони хочуть пізніше відновити рейс.

"Більшість громадян України зацікавлені пройти карантин у Японії, оскільки частина з них – члени екіпажу, і вони планують продовжити свої контракти з роботодавцем", – повідомили в МЗС.

Також у міністерстві розповіли, що самопочуття заражених коронавірусом українців покращується. Скоро їх можуть виписати.

"Планується, що перед випискою, найближчими днями, госпіталізовані українці пройдуть ще декілька тестів. Після ухвалення японськими лікарями відповідного рішення, громадяни України будуть виписані з медзакладу", – заявили в МЗС.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!