Юлія Саніна здивувала можливостями свого тіла: "В 30 років у жінки починається..."

Популярна українська співачка, солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна, яка бере участь в шоу "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня поділилася з фанатами незвичайним фото, на якому продемонструвала свою дивовижну гнучкість, а в підписі до кадру розповіла, що відбувається з жінками після 30 років.

"От не брешуть, коли говорять про те, що з 30 років у жінки починається дивовижний і прекрасний період в житті! З одного боку, з'являється спокій і впевненість в собі, з іншого боку, нікуди не поділася дівчина, яка сповнена енергії, позитиву, справжня мрійниця. Собі в майбутнє хочу побажати не втрачати відчуття захоплення. Адже найгірше, коли життя нічим не дивує і не радує, ось цей трепетний дитячий захват від дрібниць постараюся в собі зберегти. Спасибі всім величезне за побажання і теплу енергію, яку я вчора відчула", - написала Юлія в підписі до фото.

 

 

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!