"Подарунок" на День закоханих: бойфренд жорстоко побив Гейден Панеттьєр

Бойфренда голлівудської актриси Гейден Панеттьєр Браяна Гікерсона знову взяли під арешт. Стало відомо, що молодий чоловік знову побив Гейден Панеттьєр, і зробив це 14 лютого, в День святого Валентина.

З'ясувалося, що Гейден Панеттьєр і Браян Гікерсон посварилися, в результаті чого молодий чоловік вдарив кохану "кулаком по правій частині обличчя". Про це повідомляє TMZ з посиланням на представників правоохоронних органів, які прибули на місце події.

Про побиття повідомив невідомий чоловік-очевидець, заявивши також, що Браян Гікерсон перебував у стані алкогольного сп'яніння. У момент прибуття копів Брайан Хікерсон лежав біля будинку, в якому нібито закрилася Гейден Панеттьєр.

Згідно з документами, Гейден дала свідчення поліції, де вказала, що вони з Браяном перебували в спальні, коли він почав бити її. Копи стверджують, що обличчя Панеттьєр було червоним і опухлим, у неї також була подряпина і припухлість на лівій руці, судячи з усього, отримані під час сварки.

Зазначимо, це вже не перший випадок побиття Гейден Панеттьєр її бойфрендом. Сім'я актриси в люті через поведінку Браяна Гікерсона, проте ніяк не може вплинути на вибір Гейден продовжувати з ним стосунки.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!