У "Слузі народу" розповіли, чи буде обмін полоненими до кінця року

Україна виконує свою частину домовленостей щодо Донбасу.

Про це розповів народний депутат від фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв, відповідаючи на запитання, які козирі має Україна до зустрічі у нормандському форматі на рівні політичних радників.

"На сьогодні з нашого боку, якщо ми згадаємо комюніке, яке було підписане понад рік тому – там ішлося про розведення, про обмін всіх на всіх, розведення на нових ділянках, про розмінування на 19 ділянках, про нові КПВВ. З нашого боку є списки всіх, кого ми готові обміняти, готові нові КПВВ, ділянки до розведення. Тобто з нашого боку робиться багато", — сказав він.

За словами депутата, Росія не робить жодних позитивних кроків.

"На жаль, з боку Росії ми таких кроків не бачимо. Вони блокують і політичну групу, і безпекову групу, і затягують так, як це тільки можна робити. На жаль, не вбачається до кінця року можливим обмін полоненими, тому що ми бачимо затягування саме з того боку, хоча ми бачимо, що з нашого боку докладається максимум зусиль, щоб визволити хлопців з полону до Нового року", — сказав він.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!