Ситуація в зоні ООС: бойовики 7 разів стріляли на Донеччині

Протягом 3 січня українські військові нарахували 7 порушень припинення вогню. Від обстрілів потерпали околиці населених пунктів Донеччини.

Про це звітують у пресцентрі штабу Операції об’єднаних сил.

Так, біля Красногорівки окупанти гатили зі станкових протитанкових гранатометів. Таке ж озброєння, а також великокаліберні кулемети бойовики застосовували поблизу Мар’їнки та Лебединського.

Кулеметні черги було чутно і в районі Пісків, а неподалік Водяного російські найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

На півночі Донеччини доба теж була неспокійною. Біля Світлодарська бойовики стріляли з гранатометів й кулеметів, а поруч із Південним окрім кулеметів у хід пускали стрілецьку зброю.

За попередній день ніхто з українських армійців у зоні проведення ООС не постраждав.

За перші 7 годин 4 січня на сході України було тихо.

Нагадаємо, з початку року окупанти щодня зривають т.з. “перемир’я”. Зокрема, 1 січня у штабі ООС доповіли про 9 обстрілів їхніх позицій, а наступного дня бойовики дещо зменшили активність, але все одно не припинили стріляти.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!