Прес-секретар Зеленського відреагувала на розслідування щодо зустрічі президента України і секретаря Радбезу РФ в Омані

Прес-секретарка президента України Юлія Мендель відреагувала на сюжет програми "Схеми" щодо візиту Володимира Зеленського до Оману.

У розслідуванні йшлося, що у той самий час, коли й Зеленський, в Омані перебував голова РНБО РФ Микола Патрушев, а повертався до Києва президент України нібито тим самим літаком, яким російський силовик прилетів з Москви.

"Єдине, що було не складно у сюжеті програми "Схеми" - це заперечити факт зустрічі президента та представника РФ Патрушева, адже вони справді ніколи не зустрічалися і не говорили", - йдеться у пості Мендель. 

 

Нагадаємо, 5 січня Зеленського помітили в одному з готелів Оману, куди він вирушив після новорічного відпочинку в Карпатах. В Офісі президента повідомили, що у Зеленського запланована низка зустрічей на високому рівні. Зокрема, того ж дня в ОП повідомили про зустріч українського президента із міністром закордонних справ Султанату Оман Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. 

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!