Позачергове засідання Ради може відбутися 9 або 10 квітня, - Разумков

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначає, що позачергове засідання парламенту може відбутися 9 або 10 квітня.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24", відповідаючи на питання, коли відбудеться позачергове засідання ВР і які питання на ньому розглядатимуться.

"Я думаю, що на цьому тижні, так само, буде позачергове засідання Верховної Ради України. Я думаю, що це буде відбуватися ближче до кінця тижня. Можливо, четвер, можливо, п'ятниця. Буде багато залежати від комітетів", - повідомив Разумков.

Він додав, що саме комітети напрацьовують ті законопроекти, які найближчим часом, як сподівається спікер, будуть розглянуті і ухвалені Верховною Радою України.

"Головним питанням буде саме Бюджет, зміни до Бюджету... Досить плідно і тісно співпрацює сьогодні профільний комітет, Кабінет міністрів України, Міністерство фінансів. Я думаю, що найближчим часом їхній доробок буде вже запропонований до розгляду народним депутатам, будуть враховані ті поправки та пропозиції, які також з'являться. І на позачерговому засіданні ми будемо розглядати це питання", - зауважив голова парламенту.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!