Не всі "слуги народу" прийдуть на позачергове засідання Ради: у партії назвали причину

Через коронавірус не всі нардепи від провладної фракції зможуть взяти участь у позачерговому засіданні парламенту, яке заплановане на 25 серпня.

Про це заявила заступниці голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук. Двоє нардепів, за її словами, зараз лікуються від COVID-19.

Ще кілька "слуг народу" можуть перебувати на самоізоляції в очікуванні третього негативного тесту.

"У нас є народні депутати, які хворіють на коронавірус. Тому, звичайно, вони не зможуть прийти. Це Роман Грищук, раніше захворів і ще один депутат нашої фракції. Також зараз така епідеміологічна ситуація, що, можливо, хтось ще в самоізоляції чи сім'я хвора. Зрозуміло, що всі 100% народних депутатів не приїдуть", – сказала Кравчук.

Вона додала, що більшість нардепів будуть у столиці з 24 серпня, оскільки про позачергову сесію їх попередили за два тижні до неї.

"Більшість звичайно буде присутня, будуть голосувати за законопроєкти. Більш того, більшість народних депутатів ще приїде на 24-е число на святкування Дня Незалежності. Будуть брати участь в урочистих заходах і потім вже залишаться на сесію", – додала нардеп.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!