"Це своєрідний такий штаб": Тищенко пояснив, чому його ресторан працює усупереч карантину

Депутат партії «Слуга народу» Микола Тищенко стверджує, що в його ресторані «Велюр» у Києві проходять «особисті одиничні зустрічі», а сам заклад назвав «своєрідним штабом».

Про це він написав в Instagram.

«Так, справді, у ресторані «Велюр» іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте: особисті зустрічі. Одиничні зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів», – заявив він.

При цьому Тищенко зауважив, що суворо дотримується карантинних заходів.

«У «Велюрі» я зустрічаюся зі своїми помічникам. З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують широку програму змінення міста Києва», – додав Тищенко, зазначивши, що йому «неймовірно соромно, що рідкісні одиничні гості вимушені виходити з ресторану голодними».

Роботу ресторану Тищенка в умовах карантину раніше зауважили журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом". 

Журналісти зафіксували, як елітний ресторан «Велюр» в центрі Києва відвідують гості, серед яких були помічені нардеп Антон Яценко, депутат і колишній сценарист Кварталу 95 Олександр Кабанов, менеджер Метінвесту Віталій Кисіль, перший заступник голови Офісу президента і екс-продюсер Кварталу 95 Сергій Трофимов, депутат Ігор Негулевський та інші.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!