Загороджувальні загони відстрілюють бойовиків: що відбувається в Л/ДНР

В окупаційних військах на Донбасі серйозні проблеми, люди все більше дезертують. Днями бойовик здався українським військовим, тому що не витримав знущань. У зв'язку з цим командування т.зв. ДНР і ЛНР вже створило загороджувальні загони проти дезертирів.

Про це повідомляє штаб Об'єднаних сил.

"За даними розвідки, в підрозділах противника, на ряду із сильною неукомплектованістю низький бойовий дух і морально-психологічний стан. Ватажки втрачають контроль над особовим складом і такі випадки як вживання алкоголю і наркотиків, самогубства і дезертирство особового складу все частіше мають місце", – повідомили в ООС.

Зазначається, що для боротьби з дезертирством сформовані цілі загороджувальні загони.

"На своїх медійних ресурсах окупанти "з гіркотою в серці" повідомляють, що їх командування тепер віддає накази знищувати потенційних дезертирів. Біля населеного пункту Луганське снайпер ворога застрелив свого ж колегу за самовільне залишення місця служби. Так ватажки окупантів залякують особовий склад і погрожують розправою і кров'ю", – повідомляє розвідка.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!