«Велюр» Тищенка продовжує ігнорувати карантин і працює всю ніч (відео)

У ресторані народного депутата від «Слуги народу» "Велюр" продовжують ігнорувати карантинні обмеження, зокрема, заклад продовжує працювати до 6 ранку, хоча в Києві дозволена робота тільки до 23:00.

Про це в Facebook написала депутат з фракції "Голос" Олександра Устинова.

"Слуга Народу Микола Тищенко та його ресторан "Велюр" знову плюнули на правила для всіх, тому що коли ти народний депутат то правила тобі неписані! Плювали він і його ресторан знову на рішення Кабміну, яке забороняє працювати закладам з 23 до 7 ранку. Мало того, тепер кандидат у мери не тільки не робить це за закритими дверима, але і рекламу в інстаграм свого елітного ресторану дає. "Місто засинає, але не "Велюр"! Це вже знущання над усіма порядними бізнесменами, які виживають, як можуть. Плювали вони нам всім в обличчя», - написала вона.

Відповідно до постанови уряду від 8 липня 2020 року, заборонена робота після 23:00 і до 7:00 розважальних закладів, а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього, закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень навинос.

Нагадаємо, у кінці квітня журналісти проєкту Bihus.Info протягом декількох днів знімали відвідувачів ресторану "Велюр" у центрі Києва. Серед них – народні депутати Антон Яценко, Ігор Негулевський і Олександр Кабанов, перший заступник керівника ОП Сергій Трофімов і бізнесмен Павло Куфтирєв.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!