У Києві п’яний майор наїхав на трьох курсанток, одній з них ампутують ноги, – ЗМІ

У Києві нетверезий водій збив трьох курсанток військового вищого навчального закладу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, водій авто «Toyota Prius» у стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням та наїхав на дівчат, які стояли біля адмінбудівлі на території військової частини на вулиці Зоологічній.

Внаслідок події три дівчини отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

«Водія, 1974 року народження, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років», - повідомили в поліції.

На місці події працюють правоохоронці, які проводять першочергові слідчі дії. Досудове розслідування буде здійснюватися за процесуального керівництва військової прокуратури.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, за кермом авто знаходився майор, а подію «ретельно намагаються приховати».

«Всіх курсанток у важкому стані госпіталізовано до військового госпіталю, одній з них ампутують обидві ноги. Винуватець затриманий, на місці слідчо-оперативна група», – йдеться в повідомленні.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!