Росія почала масштабну перевірку в ЛНР і ДНР: подробиці

Російське військове командування почало перевірку окупаційних військ т.зв. Л/ДНР і вже виявлені масштабні розкрадання, а карати за це будуть не російських офіцерів, а місцевих бойовиків. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Російське окупаційне командування почало масштабну перевірку стану фінансово-економічної діяльності на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях.

Зокрема, в лютому комісією Південного військового округу ЗС РФ вже були виявлені численні факти розкрадання коштів, виділених на будівництво військових об'єктів і обладнання бойових позицій з'єднань і частин "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК".

"Передбачається, що усунення всіх недоліків з обладнання бойових позицій буде здійснюватися завдяки збору грошей з рядового особового складу передових підрозділів окупаційних військ, а не винних в розкраданні коштів російських кадрових офіцерів, які за ротацією виїхали до Росії", – повідомляє розвідка.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!