Раніше повідомляли про 43 поранених. Так звана "глава окупаційної адміністрації" Ялти Яніна Павленко у інтерв'ю російським ЗМІ повідомила, що кількість жертв зросла. 

 

Майже 50 людей постраждали через негоду в Ялті

49 звернулися до лікарні станом на сьогоднішній момент (мовиться про 21 червня – 24 канал) з травмами, але всі (травми – 24 канал) в основному легкого ступеня тяжкості,
– заявила Павленко.

Вона також раніше розповіла, що чоловіка, якого вважали зниклим безвісти, знайшли живим. Однак досі зниклою безвісти вважають жінку.

До речі, перед тим окупанти в Ялті повідомили про те, що загинув 26-річний чоловік – його віднесло потоком води.   

Ситуація в Ялті

Ба більше, Павленко у фейсбуці заявила, що вода припинила текти зі скель і топити Кореїз. Працівники продовжують відкачувати воду від будинків.

"Василівка, вулиця Джафера Сейдамета. Ще одна проблемна точка. Підтоплено 10 будинків, декілька з них повністю пішли під воду, засипані камінням і брудом. Вода прибуває, і це видно неозброєним оком, шлях стоку частково перекривають старі тролейбуси", – заявила так звана "глава". 

Більшість жителів евакуювали, проте деякі люди намагаються врятувати будинки. 

Негода в Ялті: коротко

  • У Криму через сильні дощі півострів затопило водою. 18 червня окупанти оголосили в Ялті режим надзвичайної ситуації. У місто заборонили в'їзд, а жителям не можна було виходити на вулицю.
  • Окупанти в Криму заявили, що ситуація катастрофічна й через це вони просять допомоги у Путіна.
  • 21 червня повідомляли про 43 постраждалих, хоча днем раніше цифра була вдвічі меншою. 
  • Ба більше, негода знищила деякі будинки. З Ялти евакуювали близько 1 400 людей. Для інших організували доставлення питної води.
  • Крім того, сильно затопило Керч. Там підтоплені понад 240 будинків.