Не подобався целюліт у дівчат: на Львівщині директор ліцею цькувала учнів

У Соснівці Львівської області директора ліцею №2 притягли до відповідальності за булінг над учнями. Жінці не подобався зовнішній вигляд дітей.

Жінка дозволяла некоректні вислови, коли спілкувалася з учнями. Зокрема, вона дорікала дітям, які носять спортивні та діряві штани. Крім того, директор одного разу вказала одній дівчинці на целюліт.

Школярі записали аудіо однієї з розмов директора з учнями та анонімно розповсюдили у соцмережах.

 

У поліції підтвердили, що під час моніторингу соціальних мереж знайшли інформацію щодо булінгу в одній зі шкіл.

– За цим фактом ювенальні поліцейські Червоноградського районного відділу поліції провели перевірку. Зокрема, опитали дітей (жертв булінгу та очевидців), батьків учнів, а також вивчили аудіозаписи, зроблені під час занять, – додали у поліції.

На директора склали протокол за ст. 173-4 (Булінг учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їй загрожує штраф у від 850 до 1700 грн або громадські роботи на строк від 12 до 40 годин.

Булінг на Херсонщині

За цькування однокласника на Херсонщині оштрафували матір школяра. В одній зі шкіл Бериславського району Херсонської області перед уроком фізкультури побилися двоє 11-річних однокласників. Один із них пожалівся матері на цькування, жінка у свою чергу звернулася до поліції.

Школяр систематично знущався не тільки над цим хлопчиком. Він постійно словесно принижував однокласника, розкидав його речі, штовхав та погрожував побити.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!