На Донбасі 12 вересня загинув український військовий

Унаслідок обстрілів проросійськими сепаратистами позицій ЗСУ загинув один український військовий, повідомили в штабі ООС.

 

Пресцентр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) повідомив про загибель у неділю, 12 вересня, одного українського військовослужбовця на Донбасі. Згідно з оприлюдненим на Facebook-сторінці повідомленням, з початку доби було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку озброєних загонів проросійських сепаратистів.

Обстріли фіксувалися поблизу населеного пункту Нью-Йорк, в напрямку Невельського і неподалік Верхньоторецького. Обстріли українських позицій велися з автоматичних станкових гранатометів, протитанкового ракетного комплексу й стрілецької зброї, додали в штабі.

"У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення несумісне з життям", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про загибель 11 вересня двох та поранення дев'ятьох інших українських вояків у зоні конфлікту на Донбасі.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!