"Укрзалізниця" з 1 червня частково запустить приміські електрички

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" з 1 червня частково відновить рух приміських поїздів.

Про це повідомила прес-служба компанії з посиланням на в. о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Івана Юрика.

"Укрзалізниця", як соціально відповідальна компанія та один з найбільших перевізників у державі, розуміє важливість відновлення приміського сполучення. Зараз ми отримали дозвіл на запуск низки електричок в 10 областях. Тому, наступного тижня відновлять свої маршрути 214 приміських поїздів", - цитує прес-служба керівника компанії.

Зазначається, що станом на 28 травня "Укрзалізниця" отримала рішення про ослаблення карантину з 1 червня від регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької, Тернопільської, Івано-Франківської, Одеської, Черкаської, Житомирської, Хмельницької (в напрямку Жмеринка - Гречани та Хмельницький - Волочиськ) областях.

"Так, з 1 червня на філії "Донецька залізниця" почнуть курсувати 38 поїздів, "Львівська залізниця" - 20 потягів, "Одеська залізниця" - 44 поїзди, "Південна залізниця" - 112 поїздів", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі закликали пасажирів дотримуватися всі санітарні норми та серйозно ставитися до карантину.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!