Арахамія порахував, скільки часу знадобиться на розгляд поправок до законопроекту про ринок землі

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія зазначає, що для розгляду поправок до законопроекту про ринок землі, як і раніше, необхідно кілька місяців роботи парламенту.

Про це він сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на питання щодо попередньо озвучених очікувань щодо винесення законопроекту на голосування орієнтовно в середині квітня.

“Такі самі очікування. Якщо не зміняться суттєво якісь обставини... Ми прогнозуємо це, базуючись на сьогоднішніх цифрах, які ми маємо: зараз, в середньому, розгляд однієї поправки триває 3 хвилини”, - сказав депутат і додав, що якщо кількість поправок розділити на 3 хвилини і врахувати час перерв в засіданнях, то “це десь 2,5-3 місяці роботи парламенту”.

На питання, чи може бути проведено додаткові пленарні дні, Арахамія зауважив, що це “один з інструментів, які можуть прискорити (цю роботу — ред.)”.

“Ми ще не вирішили, тому що ми думаємо, що тоді буде нова серія маніпуляцій щодо того, що ми прискорюємо процес штучним чином і таке інше”, - зазначив голова фракції.

Крім того, Арахамія повідомив, що у фракції є 12-13 депутатів, які висловлюються проти законопроекту про ринок землі. “Ми з ними спілкуємося, це нормально, ми їх намагаємося переконати”, - додав голова фракції.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!