НОВИЙ LAND ROVER DEFENDER: ВІДТВОРЕННЯ ІКОНИ ДИЗАЙНУ

Land Rover визначив концепцію свого повноприводного автомобіля – можливості на всіх типах поверхонь та міцність. До цього часу серійні автомобілі та моделі Defender десятиліттями виходили за межі можливого, захищаючи статус ікони завдяки своїй здатності допомагати людям отримувати від життя більше. Новий Defender отримав ці улюблені характеристики та надає їм нового актуального для ХХІ століття змісту. 

Результат – візуально привабливий автомобіль, який не міг би стати чимось іншим, крім сучасного Defender для світу, який істотно змінився з часу створення оригінального Defender. 

Завдяки виразному силуету та оптимальним пропорціям новий Defender по суті являє собою міцність, тоді як надійна модульна архітектура інтер'єру відтворює дух пригод, який вже більше 70 років є основоположною частиною ДНК Land Rover. 

Головний дизайнер Land Rover Джері МакГоверн розповів: «Новий Defender із повагою ставиться до свого минулого, але не є його заручником. Це новий Defender для Нового часу. Його унікальна особистість підкреслюється виразним силуетом та оптимальними пропорціями, які роблять його надзвичайно привабливим, а також демонструють серйозні можливості – візуально захоплюючий повноприводний автомобіль, який поєднує дизайнерську та інженерну цілісність».

Високі пороги нового Defender, короткі звіси та закріплене ззовні заднє колесо полегшують підкорення бездоріжжя. Його прості, але витончені поверхні в поєднанні з сильним горизонтальним акцентом відображають жорсткий та цілеспрямований характер Defender.

Новий Defender доступний у варіантах кузова 90 та 110 із ідеальними пропорціями. У наявності шість моделей – Defender, S, SE, HSE, Defender X та First Edition.

Клієнти мають можливість обрати аксесуари з найширшого асортименту, що коли-небудь випускався для Land Rover, включаючи чотири комплекти аксесуарів: Explorer, Adventure, Country та Urban.

Новий Defender – це перший Land Rover, покритий під час виробництва захисною плівкою, яка забезпечує покращений дизайн та довговічність.

Покриття на основі поліуретану застосовується для зовнішньої конструкції кузова та надає стандартному металевому лакофарбовому покриттю насичене та сучасне оздоблення, демонструючи витончену поверхню зовнішнього дизайну в найкращому світлі. Це зносостійке покриття відповідає суворим стандартам. Воно було розроблене для найкращої потужності в екстремальних умовах. Плівку можна зняти в будь-який час, що робить її відновлення значно швидшим, ніж при стандартному покритті фарбою.

Клієнти також можуть обрати варіанти зі спеціально відібраного асортименту декоративних панелей та оздоблень, до яких належить міцний відшліфований шпон горіха або натурального дубу – обидва мають відкриту пористу структуру, що забезпечує натуральні тактильні відчуття.

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!